top of page
DSC_6242.jpg

De absolute social entertainment klassieker, maar dan "Made in Holland"

Shuffleboard is een uniek en boeiend behendigheidsspel waarin elementen van curling, jeu de boules en petanque samenkomen. Het wordt verondersteld te zijn ontstaan in de 15e eeuw en geniet sindsdien een grote populariteit in met name de Angelsaksische landen. Shuffleboard is daarmee misschien wel DE klassieker van wat we tegenwoordig "social competitive entertainment" noemen. 

 

Het uitgangspunt van shuffleboard is om speciale pucks over een lange tafel te laten glijden en ze daarbij in scorezones aan de andere zijde van de tafel te positioneren. Door de eenvoudige spelregels is het spel super toegankelijk voor verschillende doelgroepen: jong of oud, man of vrouw, beginner of expert... shuffleboard is gewoon verslavend leuk. 

Net als bij al onze andere entertainment concepten, werken we ook voor shuffleboard samen met een partner die zich wat ons betreft nadrukkelijk onderscheidt ten opzichte van andere producenten in de markt. Onder de bezielende leiding van Micky Verhaeg ontwerpt en produceert Shuffly vanuit Eindhoven shuffleboards met een eigen verhaal en uniek karakter. Daarbij wordt steeds weer gebruikt gemaakt van prachtige (natuurlijke) materialen.  

Omdat iedere locatie en situatie anders is, gaan wij altijd eerst met u in gesprek om samen te kijken welke shuffleboard voor u de beste oplossing biedt. Tijdens zo'n gesprek wordt onder meer stilgestaan bij zaken als het beschikbare budget, de beoogde doelgroep(en) en de juiste plaatsing van de shuffleboard(s) binnen uw locatie. Daarmee bent u niet alleen gegarandeerd van een prachtig en hoogwaardig product, maar vooral ook van jarenlang speelplezier voor uw gasten.
 

DSC_8701.jpg

American Shuffleboard

Ladies and gentlemen, bring your skills to the table...

American shuffleboard is een specifieke variant van het shuffleboard-spel die - al meer dan 500 jaar - vooral in de Verenigde Staten wordt gespeeld. Het wordt ook wel "shuffleboard op tafel" genoemd omdat het meestal op een tafel met een glad oppervlak wordt gespeeld, in tegenstelling tot op een lange baan zoals bij de traditionele versie van het spel.

Bij American shuffleboard is het speelveld verdeeld in scoring zones. De spelers moeten hun stenen, pucks genaamd, over de tafel schuiven en proberen om ze in de score zones aan de overzijde van de tafel te positioneren en zodoende punten te scoren.  Het is een eenvoudig, competitief, maar zeker ook uitdagend spel dat niet snel gaat vervelen. En een spel voor jong en oud. 

American shuffleboard geniet al langer grote populariteit in bars, clubs en entertainmentcentra in de Verenigde Staten en de UK. En die populariteit begint ook steeds meer zijn weg te vinden naar het Europese vasteland.

Made in Holland

Groot geworden door klein te blijven...

Het verhaal van Shuffly begint in Nieuw-Zeeland, waar eigenaar Micky Verhaeg in 2011 tijdens een stage voor het eerst kennis maakt met American shuffleboard. Hij was direct verkocht en bij terugkeer in Nederland ging hij op zoek naar een verhuurder om het spel aan zijn vrienden te kunnen tonen. Helaas bleek dat onmogelijk en dus besloot Micky zelf een shuffleboard te ontwerpen en te bouwen. Het resultaat was de allereerste DreamX Shuffleboard, nog steeds het pronkstuk en topmodel uit de Shuffly portfolio. 

Al op jonge leeftijd leerde Micky van zijn vader lassen en om hout te bewerken in de houtwerkplaats van zijn oom en tante. Tijdens zijn studie aan de Hogeschool van Amsterdam is in 2018 het bedrijf Shuffly ontstaan. 

Wat ooit begon als een studieproject is inmiddels uitgegroed tot een succesvol internationaal bedrijf. Wat nooit veranderd is, is de persoonlijke benadering en passie van Micky, die nog dagelijks zichtbaar en voelbaar zijn in alles wat Shuffly doet.  

image00002.jpeg
DSC_6337.jpg

Custom Shuffleboards

Precies ontworpen zoals u het zich had voorgesteld...

Alhoewel elke Shuffly tafel door het gebruik van de mooiste materialen een eigen karakter heeft, kunt u ook kiezen voor een volledig op maat gemaakte uitvoering, zodat uw tafel perfect opgaat in de stijl en inrichting van uw zaak.

Kies uit een breed scala aan afwerkingen en ontwerpopties om zo samen met ons de perfecte shuffleboard te creëren. Het is daarbij zelfs mogelijk om uw bedrijfsnaam, logo of custom design in de board te laten laseren. 

Uw shuffleboard wordt daarmee veel meer dan alleen een functioneel stuk in uw interieur: het is een volledige unieke tafel met een eigen karakter en verhaal. En een uitnodiging voor uw gasten om vooral heel veel speelplezier te beleven!  

Shuffleboard accessoires

Alles om uw shuffleboard in topvorm te houden

Onze service houdt vanzelfsprekend niet op als uw shuffleboard is afgeleverd en geinstalleerd. 

Wij helpen u ook met alle noodzakelijke accessoires, zoals pucks en puckonderdelen, onderhoudsproducten of premium shuffleboard poeder. Maar ook voor lasergegraveerde spelregelborden of een super praktische cover, waarmee u uw shuffleboard in een handomdraai ombouwt tot (buffet)tafel, kunt u bij ons terecht. 

Zo helpen wij u om ervoor te zorgen dat uw shuffleboard altijd in topconditie verkeerd en uw gasten de best mogelijke shuffle ervaring biedt. Want een tevreden shuffle-speler is uiteindelijk onze grootste beloning!

Mickey, shuffleboard(18)_edited.jpg
bottom of page