top of page

Street Curling Express

Of het nu gaat om een vriendschappelijk spelletje of een competitieve strijd, Street Curling biedt de gelegenheid om kennis te maken met de sensatie van de Olympische curling sport.

 

De Street Curling Express rink is een draagbare curling rink die zich perfect leent voor verhuur en evenementen. De rink kan binnen een paar minuten opgezet worden: rol uw rink uit op locatie en begin het Street Curling plezier. Express rinks zijn mede hierdoor perfect voor korte evenementen en verhuur.

De Express rink kan helemaal gecustomized worden voor uw evenement of gelegenheid.

Features & Benefits

Met de Street Curling™ Express Rink kan de stoerste wintersport nu bijna overal gespeeld worden. Street Curling™ is een leuk, competitief spel voor mensen van alle leeftijden en skills!

portable-curling-rink-icon.png

Draagbaar

De Street Curling Express Rink kan binnen een paar minuten opgezet worden: rol uw rink uit op locatie en begin het Street Curling plezier. Express rinks zijn mede hierdoor perfect voor korte evenementen en verhuur.

create an experience II.png

Branding Opties

Express  rinks zijn 100% brandable. Zowel het baanoppervlak als de curling stenen kunnen voorzien worden van logo's of gepersonaliseerde opdrukken.

the power of curling II.png

De kracht van Curling

Curling is de snelst groeiende Olympische wintersport en geniet een groeiende aandacht van mensen over de hele wereld.

icon-accessable_v3.png

Toegankelijk

Street Curling is een inclusieve activiteit die ervoor zorgt dat mensen van alle leeftijden en capaciteiten samen kunnen genieten van curling.

wheather resistant.png

Weersbestendig

Street Curling Express rinks zijn geschikt om bij droge weersomstandigheden buiten gebruikt te worden.

power of curling.png

Creëer een experience

Creëer de ultieme curlingervaring door toevoeging van accesoires zoals professionele scoreborden, curling bezems en echte toernooi-formats.

bottom of page