top of page
Bunkers Swansea-178.jpg

SMARTS - interactieve darts

Coole technologie om uw bezoekersaantallen te vergroten, de verblijftijd van uw gasten te maximaliseren en uw F&B-verkoop een waanzinnige boost te geven!

Het high-end, interactieve dart concept SMARTS is beschikbaar in 3 systeem configuraties, die allemaal ons eigen flexibele end-to-end platform gebruiken. Dartsessies worden via de gebruiksvriendelijke 501 Online Portal gemanaged. Het portal voorziet onder meer in een volwaardig reserveringssysteem, online reserverings/betalings widget en een data analyse platform, waarmee u maximaal inzicht krijgt in het gebruik van SMARTS door uw gasten.

De stijlvol vormgegeven (touchscreen) gebruikersinterface is ontworpen voor intuïtieve navigatie door de menu's en systeemopties. Zo kunnen uw gasten onder meer zelf spelers toevoegen en verwijderen, verschillende spelvarianten kiezen, highscorelijsten bekijken en uw menukaart inzien. En binnenkort kan er zelfs via het touchscreen besteld en betaald worden!

Naast de innovatieve technologie en de waanzinnige systeemfunctionaliteit, zorgen we ook op andere manieren dat u het maximale uit uw investering in SMARTS haalt: customized branding van het beginscherm, personeelstraining, technische ondersteuning en natuurlijk voortdurende software & game updates.

SMARTS

SMARTS+

AUGMENTED

REALITY

180CLub.JPG
Bunkers Swansea-72.jpg
smarts_ar.gif

Het SMARTS systeem biedt alles wat u nodig heeft om van uw locatie een broeinest van competitieve gezelligheid te maken. Geautomatiseerde scores, rijke video game graphics, intuïtieve Touchscreen, is er ook maar iets om niet vrolijk van te worden? SMARTS is ons originele, interactieve dart product.

We leveren alle technologie die u nodig heeft om dit mogelijk te maken: 

Big Screen TV ✓

Unicorn Commercial Smartboard ✓

Touchscreen User Interface ✓

Unicorn Darts ✓

Cabling ✓

Product Afmetingen

Product Setup

Alles van de originele SMARTS plus camera's om gemiste darts te registreren en epische herhalingen vast te leggen. Het meest accurate en veelomvattende automatische darts scoring systeem in de wereld.

We leveren alle technologie die u nodig heeft om dit mogelijk te maken: 

 

Big Screen TV ✓
Unicorn Commercial Smartboard ✓
Touchscreen User Interface ✓
Unicorn Darts ✓
Cables ✓
SMARTS Camera Pack ✓
LED Lighting Surround ✓

Product Afmetingen

Product Setup

De absolute game changer! Alle gameplay graphics worden geprojecteerd, dus targets verschijnen op het dartboard zelf en niet meer op een overhead monitor. Gecombineerd met intense geluidseffecten is dit onze meest meeslepende darts experience ooit.

We leveren alle technologie die u nodig heeft om dit mogelijk te maken: 

Laser Projector ✓
Laser Projector Mounting Arm ✓
Unicorn Commercial Smartboard ✓
Touchscreen User Interface ✓
Unicorn Darts ✓
Cabling ✓
High Density Foam Surround ✓
Amplifier ✓
Speakers ✓

Product Afmetingen

Product Setup

Scroll door de slide show om de SMARTS user experience te ervaren

Net zo enthousiast als wij en klaar voor de volgende stap? U kunt kiezen uit 3 installatie-pakketten: 

TECH PACK

TURNKEY

TURNKEY PREMIUM

Alle technologie die u nodig heeft om het systeem succesvol te kunnen installeren.

U bent zelf verantwoordelijk voor het inrichten van uw SMARTS-ruimte/locatie en het installeren van de apparatuur. We hebben handleidingen en specificaties om het proces zo gemakkelijk mogelijk te maken en staan altijd voor u klaar met advies.

Geef ons een ruimte en kijk toe wat we ermee doen! Het enige dat u hoeft te doen, is stroom en een vaste internetverbinding leveren.

 

Vervolgens kunt u achterover leunen, terwijl wij aan het werk gaan. Indien gewenst bieden we een volledige, professionele installatieservice, inclusief inrichting en verlichting.

Op zoek naar een stijlvolle en hoogwaardige turnkey-oplossing? Ons Turnkey Premium pakket omvat onder meer een handgemaakte lane-divider met geïntegreerde touchscreen-behuizing.

En uiteraard is ook dit pakket inclusief een volledig probleemloze en professionele installatieservice, zoals van ons mag worden verwacht!

bottom of page