top of page
4U5A4153-.jpg

SMARTS - interactieve darts

Coole technologie om uw bezoekersaantallen te vergroten, de verblijftijd van uw gasten te maximaliseren en uw F&B-verkoop een waanzinnige boost te geven!

Het high-end, interactieve dart concept SMARTS is beschikbaar in 3 systeem configuraties, die allemaal ons eigen flexibele end-to-end platform gebruiken. Dartsessies worden via de gebruiksvriendelijke 501 Online Portal gemanaged. Het portal voorziet onder meer in een volwaardig reserveringssysteem, online reserverings/betalings widget en een data analyse platform, waarmee u maximaal inzicht krijgt in het gebruik van SMARTS door uw gasten.

De stijlvol vormgegeven (touchscreen) gebruikersinterface is ontworpen voor intuïtieve navigatie door de menu's en systeemopties. Zo kunnen uw gasten onder meer zelf spelers toevoegen en verwijderen, verschillende spelvarianten kiezen, highscorelijsten bekijken en uw menukaart inzien. En binnenkort kan er zelfs via het touchscreen besteld en betaald worden!

Naast de innovatieve technologie en de waanzinnige systeemfunctionaliteit, zorgen we ook op andere manieren dat u het maximale uit uw investering in SMARTS haalt: customized branding van het beginscherm, personeelstraining, technische ondersteuning en natuurlijk voortdurende software & game updates.

int_ex4.png

Smarts Interactive Darts

Het SMARTS systeem biedt alles wat u nodig heeft om van uw locatie een broeinest van competitieve gezelligheid te maken. Geautomatiseerde scores, rijke video game graphics, intuïtieve Touchscreen, is er ook maar iets om niet vrolijk van te worden? SMARTS is ons originele, interactieve dart product.

We leveren alle technologie die u nodig heeft om dit mogelijk te maken: 

LED TV inclusief wandbeugel ✓

Unicorn Commercial Smartboard ✓

LED Lighting Surround ✓

Touchscreen User Interface ✓

Unicorn Darts ✓

Installatie hardware en bekabeling ✓

Augmented Reality Darts

De absolute game changer! Alle gameplay graphics worden geprojecteerd, dus targets verschijnen op het dartboard zelf en niet meer op een overhead monitor. Gecombineerd met intense geluidseffecten is dit onze meest meeslepende darts experience ooit.

We leveren alle technologie die u nodig heeft om dit mogelijk te maken: 

Laser Projector ✓
Laser Projector Mounting Arm ✓
Unicorn Commercial Smartboard ✓

High Density Foam Surround ✓
Touchscreen User Interface ✓

AR Muurframe met geintegreerde Amplifier en Speakers ✓
Unicorn Darts ✓
Installatie hardware en bekabeling ✓

 

4U5A4245-.jpg

Scroll door de slideshow om de SMARTS User Experience te ervaren

Net zo enthousiast als wij en klaar voor de volgende stap? U kunt kiezen uit 3 installatie-pakketten: 

TECH PACK

TURNKEY

TURNKEY PREMIUM

Alle technologie die u nodig heeft om het systeem succesvol te kunnen installeren.

U bent zelf verantwoordelijk voor het inrichten van uw SMARTS-ruimte/locatie en het installeren van de apparatuur. We hebben handleidingen en specificaties om het proces zo gemakkelijk mogelijk te maken en staan altijd voor u klaar met advies.

Geef ons een ruimte en kijk toe wat we ermee doen! Het enige dat u hoeft te doen, is stroom en een vaste internetverbinding leveren.

 

Vervolgens kunt u achterover leunen, terwijl wij aan het werk gaan. Indien gewenst bieden we een volledige, professionele installatieservice, inclusief inrichting en verlichting.

Op zoek naar een stijlvolle en hoogwaardige turnkey-oplossing? Ons Turnkey Premium pakket omvat onder meer een handgemaakte lane-divider met geïntegreerde touchscreen-behuizing.

En uiteraard is ook dit pakket inclusief een volledig probleemloze en professionele installatieservice, zoals van ons mag worden verwacht!

bottom of page