top of page
back 30.jpg

NGT Impulse Scoring

Een sterk team: NGT IMPULSE Scoring en IMPULSE Center Manager

Het door NGT zelf ontwikkelde IMPULSE en IMPULSE Pro Scoring systeem is speciaal ontworpen met de veeleisende recreatieve bowler in gedachte.

 

Het systeem is via de nieuwe NGT Boomerang Keyboard Console of optionele IMPULSE Touch Console bijzonder eenvoudig te bedienen. Naast ontelbare 3D animaties voor bijvoorbeeld strike, spare of gootbal, wordt het systeem standaard geleverd met 14 leuke alternatieve spelvarianten voor bowlers die eens wat anders willen. Met NGT IMPULSE Pro Scoring bent u perfect uitgerust om het iedere doelgroep, van kinderfeestje tot bedrijfsevenement, naar de zin te maken.

 

Ook het compleet vernieuwde IMPULSE Center Manager pakket laat op het gebied van center management geen wensen onvervuld. Het robuuste basispakket kan bovendien uitgebreid worden met optionele functies als een online reserveringsmodule of uitgebreide advertentiemodule.

 

Om een ongestoorde bedrijfsvoering veilig te stellen en uw software automatisch up-to-date te houden, bieden wij daarnaast aantrekkelijke servicecontracten aan.

bottom of page