top of page

Street Curling Accessoires

Street Curling accessoires voegen iets extra's toe aan de curling experience en helpen u bij een optimaal gebruik van uw rink. Bijna alle accessoires kunnen bovendien voorzien worden van uw (merk)naam of logo, voor optimale persoonlijke branding van uw curling experience.

Opblaasbare basis voor Express Rink

De opblaasbare basis voor de Street Curling Express Rink stelt u in staat om uw Express Rink eenvoudig op iedere ondergrond op te zetten. De opblaasbare basis is kan in 20 minuten opgeblazen worden en is eenvoudig waterpas te maken voor een snelle curling experience op iedere denkbare locatie. Naast de functie als solide ondergrond, beschikt de basis over geintegreerde bumpers om de stenen op de rink te houden. De opblaasbare basis is perfect voor evenementen buiten en opstellingen op gras en andere oneffen ondergronden. 

Matten

Speciale matten, voorzien van uw eigen logo, kunnen neergelegd worden aan de uiteindes van uw curling rinks om zo een plek aan te geven waar de spelers hun stenen kunnen werpen of om stenen op te vangen die van de baan afglijden.

Vloermop

Uw customized vloermop ('stone retrieval mop') zorgt ervoor dat u uw rink vrij van stof en vuil houdt, terwijl uw medewerkers of gasten eenvoudig de curling stenen kunnen verzamelen. De vloermop helpt bovendien om de spelers niet over het baanoppervlak te laten lopen, wat wij vanuit het oogpunt van  veiligheid en hygiëne sowieso adviseren.

Onze dubbelzijdige scoreborden helpen uw spelers om eenvoudig de score bij te houden en te zien wie de kampioen is. Ze zijn, net als een whiteboard, eenvoudig met droge doek te reinigen voor eindeloos gebruik en kunnen neergezet worden of opgehangen aan de muur. Uiteraard kunnen ook de scoreborden helemaal aangepast worden aan uw huisstijl.

Scoreborden

Bestickering curling stenen

Voeg uw eigen bestickering toe aan de curling stenen en creëer zo nog meer exposure voor uw bedrijf.

Pusher Sticks

De pusher sticks (duwstokken) stellen spelers met een beperking in staat om hun curling steen te 'gooien' zonder te hoeven bukken. Bovendien helpt een eigen pusher stick in de huidige tijd extra om afstand te houden en contact met het handvat van de steen te vermijden. En niet onbelangrijk: met een pusher stick hoeft niemand zijn medespeler te vragen om 'even zijn biertje vast te houden', aangezien men met één hand de curling steen kan wegduwen!

Curling Bezems

Alhoewel het vegen op Street Curling banen niet noodzakelijk is, kan het wel een extra plezier aan het spel toevoegen! Bestel de customized bezems als extra decoratie of om uw gasten te laten beleven hoe het echte curling spel gespeeld wordt.

Street Curling Signage

Van speluitleg tot huisregels, met onze gethematiseerde en aan uw wensen aangepaste uithangborden informeert u op een leuke manier uw gasten en voegt u weer iets extra's toe aan de totale curling experience.

bottom of page