top of page
Bunkers Swansea-178.jpg

Innovatieve, meeslepende en verslavend leuke technologie om uw gasten blijvend te verrassen!

Met de mogelijkheid om het dagelijkse leven vast te leggen en te delen via sociale media, zijn consumenten meer dan ooit bereid om te investeren in boeiende entertainment activiteiten en de online herinneringen die ze daarmee creëren. Deze transformatie heeft een consumentenverwachting gecreëerd die meer vereist dan alleen een goed horeca-concept. De beste leisure & entertainment ondernemers bieden tegenwoordig een ware “experience”, redenen om de verblijftijd te verlengen (vergeet het eeuwenoude concept van gewoon rondhangen met vrienden) en de mogelijkheid voor ‘insta-waardige’ foto's.

Deze verschuiving in consumentengedrag heeft geleid tot het fenomeen “competitive socialising”. Simpel gezegd, competitief socializen is de combinatie van een  activiteit met een sterke aanwezigheid van F&B. Het concept zelf is niets nieuws. Tenpin bowling is al meer dan een eeuw toonaangevend op het gebied van competitieve socialisatie, maar de toepassing van technologie op traditionele games als darts en shuffle zorgt voor nieuw momentum. Eenvoudige spellen, die voor een breed publiek toegankelijk en leuk zijn gemaakt. Ondernemers die deze nieuwe concepten omarmen, profiteren van groeiende bezoekersaantallen, langere verblijftijden en een hogere besteding per persoon.

Of het nu gaat om SMARTS, 's werelds meest accurate interactieve darts concept, of het verslavend leuke SHUFFLE PUCKS, met de producten van markt-innovator 501 Entertainment kiest u voor een partner die ver voorop loopt bij de ontwikkeling van de beste games, waarvoor uw gasten terug blijven komen! 

Interactieve Darts en Shuffle

SMARTS: 's werelds beste interactieve darts systemen

Maak kennis met het nieuwste fenomeen op het gebied van 'competitive socializing'. Onze interactieve dart systemen bieden operators alle tools om nieuwe doelgroepen aan zich te binden, om de verblijfsduur in hun center te verlengen en de gemiddelde besteding per bezoeker te verhogen.

Met behulp van revolutionaire technologie detecteert het SMARTS-systeem onmiddellijk waar darts zijn geland en deelt het scores via meeslepende videogame-achtige graphics.

Onze touchscreen-gebruikersinterface biedt intuïtieve navigatie en stelt gasten in staat spelers toe te voegen, selfies te nemen, teams te kiezen en games te kiezen. Met een steeds groter wordend aanbod aan spellen is er voor elk wat wils. We hebben zelfs drie moeilijkheidsgraden om zo aan alle denkbare wensen van uw gasten te voldoen.

Bunkers Swansea-151.jpg
501xGravity-lowres-23.jpg

501 SHUFFLE: het originele spel met een unieke technische twist

Lancering in het voorjaar van 2023! Onze gloednieuwe 501 Shuffle tafels leveren het volle plezier van het  originele spel met een geweldige technische twist. Gebruik makend van slimme technologie, worden de pucks op de shuffleboard gevolgd en hun posities gebruikt in een geweldige mix van zorgvuldig vervaardigde spelformats.

Net als bij onze interactieve dart concepten, wordt het systeem bediend via een intuïtieve gebruikersinterface met touchscreen, waarmee de spelers hun teams en mascottes kunnen kiezen,  voordat ze beslissen in welke meeslepende game ze het tegen elkaar opnemen!

bottom of page