top of page

Street Curling Pro

De Street Curling Pro rink biedt het meest realistische synthetische curlingbaan oppervlak wat ooit ontwikkeld is. 

De Pro rink is de enige synthetische curlingbaan in de wereld met een gebogen baanoppervlak, wat zorgt voor een extreem realistische gameplay. De standaard meegeleverde Pro Curling stenen glijden moeiteloos over het zelf smerende baanoppervlak. En ze kunnen echt 'curlen' (met een boog gegooid worden), wat zorgt voor een veel strategischer en opwindend spelverloop.

De Pro rink is ideaal voor permanente installatie, zowel op indoor als outdoor locaties. De realistische en ongeëvenaarde gameplay zorgt ervoor dat uw gasten langer willen spelen en terug blijven komen voor nog meer actie.

Features & Benefits

Met de Street Curling™ Pro Rink kan de gezelligste en coolste wintersport nu bijna overal gespeeld worden. Street Curling™ is een leuk, competitief spel voor mensen van alle leeftijden en skills!

icon-roi_v3.png

Uitstekende ROI

Verdien uw investering in Street Curling binnen afzienbare tijd terug. Een Pro rink kan van € 1.000 tot wel € 3.000 omzet per week genereren.

icon-accessable_v3.png

Toegankelijk

Street Curling is een inclusieve activiteit die ervoor zorgt dat mensen van alle leeftijden en capaciteiten samen kunnen genieten van curling.

wheather resistant.png

Indoor/Outdoor Gebruik

De Pro Rinks zijn gemaakt voor indoor en outdoor gebruik, met UV-bestendig synthetisch ijs dat het hele jaar door voor een ongekende attractie zorgt.

built-last-icon.png

Duurzaam

Uw Pro Rink wordt gemaakt van de beste materialen voor een extreme duurzaamheid en jarenlang zorgeloos gebruik.

create an experience II.png

Creëer een experience

Curling is de snelst groeiende Olympische wintersport en geniet een groeiende aandacht van mensen over de hele wereld.

icon-low-maintenance_v3.png

Onderhoudsarm

Het zelf-smerend synthetisch ijsoppervlak laat de curlingstenen, zonder een grote onderhoudsinspanning, moeiteloos glijden.

power of curling.png

Branding Opties

Voorzie de Street Curling Pro stenen en andere attributen van uw logo of customized opdruk voor een unieke curling experience.

the power of curling II.png

Meer dan een curling rink

Het Street Curling-team staat klaar om u te helpen om van uw curling rink een omzetgenerator te maken. De aanschaf van uw rink is slechts de eerste stap, gedurende het hele proces staan wij wij u met raad en daad terzijde.

bottom of page