top of page
Foto Folkert Strand.JPG

Over FN Leisure Solutions

Mijn naam is Folkert Nievelstein....

In de afgelopen 2 decennia heb ik een verregaande kennis opgebouwd in de internationale leisure & amusement branche. Initieel als credit controller voor de grootste bowling producent van de wereld, maar al gauw in verschillende commerciële leidinggevende functies. Gedurende die jaren heb ik ondernemers in meer dan 25 landen geholpen bij het moderniseren van bestaande bowling centers of het realiseren van nieuwe locaties. Waar de advisering in eerste instantie nog zeer nadrukkelijk gericht was op de specifieke inpassing van de bowling techniek, merkte ik een groeiende behoefte bij mijzelf, maar ook bij mijn gesprekspartners om in een breder perspectief als adviseur/consultant te fungeren.

FN Leisure Solutions helpt opdrachtgevers bij de complete realisatie van hun plannen en ideeën op het gebied van leisure & amusement. Daarbij kan het bijvoorbeeld gaan om de juiste inpassing van nieuwe activiteiten binnen een bestaand concept, modernisatie van het (horeca)interieur, maar ook de implementatie van multimedia oplossingen of de realisatie van compleet nieuwe entertainment centers. 

​Wij onderscheiden ons nadrukkelijk door de ondersteuning die wij kunnen bieden tijdens het gehele realisatietraject van uw nieuwe of vernieuwde leisure center. Van hulp bij het schrijven van een businessplan en het zoeken naar passende financiering voor uw plannen, via conceptontwikkeling, product- en leverancierskeuze en begeleiding tijdens de bouwfase, tot aan operationele ondersteuning tijdens de opstartfase. Vanuit een volledig klantgerichte benadering bereiken we samen - op basis van onze brede expertise - creatieve oplossingen voor ieder vraagstuk.

Door ons niet te beperken tot één productcategorie of activiteit onderscheidt FN Leisure Solutions zich nadrukkelijk van de traditionele aanbieders in de markt. Deze aanbieders denken meestal enkel vanuit hun eigen product/belang en zijn niet in staat (of bereid) om op zoek te gaan naar de optimale mix van activiteiten.   

Een geïntegreerde aanpak leidt op de korte termijn aantoonbaar tot lagere initiële kosten en op de lange termijn tot een hogere operationele efficiency en dus lagere operationele kosten. En juist daar ligt de meerwaarde van onze dienstverlening.

Heel graag kom ik (vrijblijvend) bij u langs om een en ander nader toe te lichten, om uw onderneming te leren kennen en vervolgens samen te bezien hoe we met een uniek en vernieuwend concept uw entertainment locatie toekomstig bestendig te maken.  

bottom of page