top of page
Split VIII.jpg

airOlift

De revolutionaire ball return van NGT

Uiteraard vertrouwt NGT ook bij de airOlift op moderne modulaire pneumatische technologie.

In tegenstelling tot alle andere ball return systemen gebruikt de airOlift enkel energie wanneer dit nodig is om een bal te transporteren. Een andere unieke feature is de 24 Volt spanning voor aansturing van het luchtdruksysteem van de airOlift. Een sensor ziet wanneer een bal klaar ligt voor transport en stelt de airOlift in gebruik. De combinatie van deze technologie zorgt er voor dat de airOlift met afstand de energiezuinigste ball lift in de wereld is. Extreem sterke industriële glijlagers garanderen een jarenlange onderhoudsarme werking in uw center.

 

Door gebruik te maken van ‘brake stop’ technologie worden de inkomende ballen voorzichtig in het transport mechanisme toegelaten. Op deze manier sluiten we materiaalschade en materiaalmoeheid, zoals die bij veel andere systemen op termijn optreedt, uit.

Hood & Rack van de ball return zijn leverbaar in bijna alle denkbare RAL kleurencombinaties en kunnen voorzien worden van een eigen logo. Daarmee zorgen we voor een perfecte inpassing van de ball returns in uw interieur design. Bij de productie van de airOlift Hood gebruiken we natuurlijk wederom extreem robuuste materialen. De frame onderdelen van de airOlift Racks worden gemaakt uit hoogwaardig roestvrij staal, waarmee slijtage door bowling ballen tot een minimum gereduceerd is. Dit in tegenstelling tot het veel gehanteerde poeder-coaten of het gebruik van plastic componenten.

bottom of page