top of page
palette of colors designs for interior w
Überblick1.jpg

Meubilair en Inrichting

Handgemaakt meubilair.... speciaal voor u ontworpen en geproduceerd.

Al meer dan 30 jaar richt NGT-Bowling in heel Europa moderne bowling centra in. De daarbij opgebouwde ervaring en specialistische kennis over (horeca)meubilair is nu ondergebracht in de dochteronderneming NGT-Furniture. 

In samenwerking met creatieve ontwerpers en ervaren timmerlieden worden door NGT-furniture ongeëvenaarde horecameubels gecreëerd. Het is daarbij steeds weer een uitdaging om een ​​meubelstuk zo te perfectioneren, dat design en functionaliteit volledig tot hun recht komen. En om op zoek te gaan naar de ideale mix van comfortabele, maar tevens slijtvaste en duurzame bekledingsstoffen.

 

De ergonomie van stoelen, banken en sofa's is natuurlijk een belangrijk aspect, men brengt tenslotte vaak uren door bij een gezellig diner, in de loungehoek of aan de bowlingbaan. Daarnaast is het van groot belang dat het meubilair geschikt is voor dagelijks intensief gebruik en voldoet aan de hoge eisen die gesteld worden in de horeca, de kantine, de bioscoop of het hotel. Dat is waarom de meubels altijd gemaakt zijn rond een zeer robuust frame, terwijl het gewicht optimaal gehouden is.

 

Alhoewel ook voor de productie van meubilair steeds vaker machines ingezet worden, vallen wij nog altijd grotendeels terug op het vakmanschap van ervaren timmerlieden en stoffeerders: of het nu gaat om het voorzichtig buigen van het hout of de gedetailleerde afwerking van een meubelstuk.

Onze kracht en onderscheidend vermogen liggen in de begeleiding van het complete realisatietraject van uw nieuwe entertainment locatie. Daar waar andere leveranciers u enkel met de levering en installatie van bowling equipment kunnen helpen, staan FN Leisure Solutions en het NGT team voor u klaar om u ook op het gebied van interieurinrichting en -afbouw, licht en geluid van de juiste oplossingen te voorzien.

Onze multidisciplinaire teamsamenstelling stelt ons in staat om bij de realisatie van uw project efficiënter te werk te gaan, dan wanneer u verschillende onderaannemers in de hand moet nemen. Dit leidt niet alleen tot een effectievere besteding van uw projectbudget, maar zorgt op de lange termijn ook voor lagere operationele kosten omdat de gebruikte systemen en producten optimaal op elkaar afgestemd zijn.

Daarmee zijn wij de enige echte aanbieder van turn-key oplossingen voor bowling- en entertainment ondernemers in Europa.

Interieur, licht en geluid

Turn-key oplossingen in entertainment

Interieur(af)bouw

Van bowling equipment tot interieurafbouw.... alles uit één hand.

Onze eigen specialisten helpen u met de optimale lay-out van uw center en zijn op de hoogte van de allerlaatste regelgeving, bouwstandaarden en technische ontwikkelingen. Daarnaast staan wij op het gebied van bijvoorbeeld akoestiek, systeemplafonds, vloerafwerking en elektrotechniek ook ons mannetje.

Zo zorgen we dat u straks niet tegen operationele problemen aanloopt, die u weerhouden van het bezig zijn met uw dagelijkse bedrijfsvoering en aandacht geven aan uw gasten. Samen met de opdrachtgever wordt het gehele project vakkundige voorbereid en gepland. Terugvallend op 30 jaar bouwervaring voorkomen wij daarmee onverwachte (financiële) tegenvallers tijdens de bouwperiode.


Hieronder vind u enkel afbeeldingen van ons project voor Players Lounge Bowling in Finnentrop (DE), waar wij het gehele project turn-key hebben opgeleverd.

Players-Lounge.jpg
ocean 2.jpg

Licht en Geluid

Optimale beleving door de inzet van de beste licht- en geluidstechnologie.

Het verlichtingsconcept van een entertainment center heeft een enorme impact op de sfeerbeleving van uw gasten en bepaalt daarmee in grote mate hun welbevinden tijdens het verblijf in uw center. Een passend lichtontwerp voor iedere afzonderlijke ruimte van uw center zorgt er niet alleen voor dat uw gasten zich prettiger voelen, maar ook dat zij langer in uw center zullen willen verblijven en daarmee voor meer omzet kunnen zorgen. 

Deze belangrijke eigenschap wordt door de lichtontwerpers van NGT benut wanneer zij uw entertainment locatie, door toepassing van de nieuwste licht- en geluidstechnieken, in een onvergetelijke wereld, ver van alledaagse beslommeringen, veranderen.

 

Of het nu gaat om een rustige lounge-setting aan de bar of juist een spectaculaire show vol special effects boven de banen, echt alles is mogelijk. Met de inbreng van onze eigen licht- en lichtshowontwerpers helpen wij u bij de creatie van de gewenste ambiance en sfeer in uw gehele center. 

bottom of page