top of page
PLO_Foto16_full.jpg

Het is een mix van de juiste mentaliteit, visie en doelstellingen die er voor gezorgd heeft dat NGT zich in 30 jaar heeft kunnen ontwikkelen tot het bedrijf dat het nu is… alhoewel hun marktaandelen structureel groeien en in sommige markten inmiddels zelfs boven de 50% uitgestegen zijn, is ‘de grootste zijn’ nooit de ambitie geweest. Bij NGT houdt de service niet op zodra u een handtekening onder een koopcontract hebt gezet. En dat is veel meer dan een triviaal statement: NGT is er - ook lang na afronding van uw project - voor u.
 

NGT staat voor gebundelde expertise en ‘Made in Germany & Holland’ met productie- en ontwikkelingsfaciliteiten aan beide zijden van de grens. Daar waar vakmanschap nog telt en de kwaliteits- en veiligheidsstandaarden hoog zijn. 
 

De vakmensen in het NGT-team hebben decennialang in verschillende hoedanigheden in de bowling branche gewerkt. Het NGT-team omvat zodoende niet alleen gekwalificeerde ingenieurs en monteurs op het gebied van bowling techniek, multimedia oplossingen en interieurbouw. Maar ook inzake center management, marketing en verkoop beschikt NGT over de juiste mensen om u te helpen bij de succesvolle (her)opening van uw nieuwe of gemoderniseerde bowling center.
 

Alle NGT producten zijn gebaseerd op de actuele stand van techniek en voldoen aan alle Europese kwaliteits- en veiligheidsstandaarden. U krijgt daarmee gegarandeerd een hoogwaardig product voor een aantrekkelijke prijs.

Sluit u aan bij een almaar groeiende gemeenschap in Europa. Stap nu in de toekomst met NGT-Bowling!

NGT Bowling Equipment

airOlift

De unieke airOlift maakt gebruik van dezelfde modulaire (pneumatische) technologie als de airOsetter. De hoogwaardige Hood & Rack worden in iedere gewenste kleur of design geleverd, waarmee ze een uniek verlengstuk van uw interieur op de approach worden...

Split VIII.jpg
LED Stripes Linz.jpg

Premium LED Reflex Banen

Ook op het gebied van baantechnologie en de zogenaamde synthetische overlay slaat NGT een nieuwe weg in. Optimale bowlingprestaties, intense reflectie van lichteffecten, verkrijgbaar in bijna iedere gewenste kleur of design.

NGT IMPULSE Scoring

Het NGT IMPULSE Scoring systeem en de bijbehorende NGT IMPULSE Center Manager software overtuigen door de compacte opzet en zeer stabiele prestaties. IMPULSE wordt volledig in eigen beheer ontwikkeld en biedt alles wat heden ten dage nodig is om het uw bowlers naar de zin te maken.

Scoring Grid I.PNG
Überblick2.jpg

Masking PRO

NGT zet een nieuwe standaard op het gebied van masking units met de introductie van Masking PRO. State-of-the-art mediatechnologie wordt hierbij ingezet om uw gasten omver te blazen tijdens hun verblijf in uw center.

coming-soon.jpg

airOsetter

Maak kennis met de meest efficiënte pinsetter in de bowling industrie. Innovatieve modulaire (pneumatische) technologie resulteert in minimale operationele kosten en maximaal speelplezier….

NGT Product Videos

Hier vind u diverse diverse videos van de producten uit de complete NGT-productporfolio.

Video Control Board
bottom of page