top of page
Pro Rinks WDC.jpg

De enige echte synthetische curlingbaan!

WCF-Endorsement-Badge_SC_v4.png

De Street Curling™ varianten

Kies uit 3 beschikbare varianten en een set geweldige accessoires voor extra spelbeleving!

Uw curling rink is slechts de basis van de totale Street Curling experience. Wij zijn niet alleen de curlingexperts, maar ook de experts op het gebied van synthetisch ijs. We helpen u de juiste curling rink voor uw behoeften te selecteren en zorgen er vervolgens voor dat uw investering een succes wordt. Het voordeel van Street Curling omvat toegang tot ongeëvenaarde features en services.

Express 8.jpg

Street Curling™ Express

De Street Curling Express Rink is draagbare curling rink die zich perfect leent voor verhuur en evenementen. De Express rink kan gecustomized worden voor ieder event. Verras uw gasten of bezoekers met Street Curling!

Street Curling Franklin Square.jpg

Street Curling™ Pro

De Street Curling Pro Rink biedt het meest realistische synthetische curlingbaan oppervlak wat ooit ontwikkeld is. De Pro Rink is ideaal voor permanente installatie, zowel op indoor als outdoor locaties.

Street Curling™ Accessoires

Street Curling accessoires voegen iets extra's toe aan de curling experience en helpen u bij een optimaal gebruik van uw rink.

IMG_6605.HEIC

Street Curling™ Classic

De Street Curling Classic Rink biedt een authentieke curling ervaring zonder de noodzaak van echt ijs. Laat uw klanten, bezoekers of (hotel)gasten op een geweldige manier kennis maken met de Olympische curling sport.

 

De Classic Rinks zijn bovendien ideaal als unieke marketing tool voor uw bedrijf of merk.

Halcyon 4.jpg

Het team achter Street Curling heeft de snelst groeiende Olympische wintersport genomen en deze omgevormd tot een leuke, competitieve game waar mensen van alle leeftijden en capaciteiten overal van kunnen genieten.Street Curling brengt het enige echte curling gevoel op synthetisch ijs naar iedere denkbare locatie. Ervaar Street Curling op synthetisch ijs om te ontdekken hoe ijsloos curling bezoekers aantrekt en inkomsten genereert.

  • De enige synthetische curling rinks die zijn goedgekeurd door de World Curling Federation

  • Training van uw personeel

  • Professionele installatie op locatie

  • Marketing advies en materialen

  • Ondersteuning bij de organisatie van evenementen en promoties

  • Bonspiel (toernooi) sjablonen

  • Customized scoreborden, scorekaarten en bewegwijzering

  • Showcases op locaties met Olympische curlingkampioenen

  • En alle andere curling-behoeftes die u maar kunt bedenken!

 

We zijn veel meer dan alleen curling! Naast het creëren van de beste synthetische curlingbanen ter wereld, is het Street Curling team gedreven om u te helpen bij het bieden van een ongekende en compleet nieuwe entertainment experience. 

bottom of page