top of page

Street Curling Classic

De Street Curling Classic rinks zijn 100% brandable, waarmee u niet alleen in de gelegenheid gesteld wordt om een leuke activiteit te organiseren voor uw gasten, maar gelijktijdig uw merknaam of product onder de aandacht kunt brengen. Naast het aanbrengen van logo's op het baanoppervlak, kunnen de curling stenen en accessoires gecustomized worden voor nog meer exposure. De standaard baanlengte kan, indien nodig, aangepast worden.

De Classic curling stenen, die voorzien zijn van zwenkwielen, zijn een exacte kopie van het origineel. Daarmee biedt de Classic rink bij uitstek een goede manier om de curling sport te promoten en mensen op een leuke manier kennis te laten maken met het spel.

De Classic rink wordt geleverd in een verrijdbare krat en is daarmee goed te verplaatsen. 

Features & Benefits

Met de Street Curling™ Classic Rink kan de stoerste wintersport nu bijna overal gespeeld worden. Street Curling™ is een leuk, competitief spel voor mensen van alle leeftijden en skills!

create an experience II.png

100% Brandable

Classic rinks zijn 100% brandable. Zowel het baanoppervlak als de curling stenen kunnen voorzien worden van logo's of gepersonaliseerde opdrukken. Showcase uw merk(naam) en blaas uw publiek omver.

icon-accessable_v3.png

Toegankelijk

Street Curling is een inclusieve activiteit, die ervoor zorgt dat mensen van alle leeftijden en capaciteiten samen kunnen genieten van curling.

more than a rink.png

Creëer een experience

Verras uw gasten en bezoekers met de ultieme curlingervaring, inclusief professionele scoreborden, toernooi-formats en gastoptredens van echte curlingkampioenen.

wheather resistant.png

Indoor & Outdoor

De Pro Rinks zijn gemaakt voor indoor en outdoor gebruik, met UV-bestendig synthetisch ijs dat het hele jaar door voor een ongekende attractie zorgt.

built-last-icon.png

Duurzaam

Uw Pro Rink wordt gemaakt van de beste materialen voor een extreme duurzaamheid en jarenlang zorgeloos gebruik.

icon-low-maintenance_v3.png

Onderhoudsarm

De Street Curling Classic Rink heeft zo goed als geen onderhoud nodig. Enkel een schoon baanoppervlak.

power of curling.png

De kracht van curling

Curling is de snelst groeiende Olympische wintersport en geniet een groeiende aandacht van mensen over de hele wereld.

shareable content icon.png

Social Media-geniek

Uw publiek zal de verleiding niet kunnen weerstaan om foto's van zichzelf te nemen, terwijl ze zich vermaken op uw Street Curling Classic rink. Want wie wil zich nu niet voor even een Olympisch winterkampioen voelen.

bottom of page