top of page

Meubilair & Inrichting

Handgemaakt meubilair.... speciaal voor u ontworpen en geproduceerd

Al meer dan 30 jaar richt NGT-Bowling in heel Europa moderne bowling centra in. De daarbij opgebouwde ervaring en specialistische kennis over (horeca)meubilair is nu ondergebracht in de dochteronderneming NGT-Furniture. 

 

In samenwerking met creatieve ontwerpers en ervaren timmerlieden worden door NGT-furniture ongeëvenaarde horecameubels gecreëerd. Het is daarbij steeds weer een uitdaging om een ​​meubelstuk zo te perfectioneren, dat design en functionaliteit volledig tot hun recht komen. En om op zoek te gaan naar de ideale mix van comfortabele, maar tevens slijtvaste en duurzame bekledingsstoffen.

De ergonomie van stoelen, banken en sofa's is natuurlijk een belangrijk aspect, men brengt tenslotte vaak uren door bij een gezellig diner, in de loungehoek of aan de bowlingbaan. Daarnaast is het van groot belang dat het meubilair geschikt is voor dagelijks intensief gebruik en voldoet aan de hoge eisen die gesteld worden in de horeca, de kantine, de bioscoop of het hotel. Dat is waarom de meubels altijd gemaakt zijn rond een zeer robuust frame, terwijl het gewicht optimaal gehouden is.

Alhoewel ook voor de productie van meubilair steeds vaker machines ingezet worden, vallen wij nog altijd grotendeels terug op het vakmanschap van ervaren timmerlieden en stoffeerders: of het nu gaat om het voorzichtig buigen van het hout of de gedetailleerde afwerking van een meubelstuk.

bottom of page